Uh dlugo nie odpisywalem i prosze jak sie post rozrosl
![:razz:](./images/smilies/icon_razz.gif)
Ok, to po koleji od mojego ostatniego wpisu, mam nadzieje ze sie straszsznie nie rozpisze
Ashton: Ale ja nie jestem wszyscy :/ Poza tym, 6 miesiecy doswiadczenia wymagane dla opisu mmorpg'a jest calkiem rozsadne imho
Ash: Osobiscie nie specjalnie lubie ludzi ktorzy whine'uja albo beg'uja itd. zwykle starcza "so you wanna land on my ignore huh?" ale skoro ty czerpiesz satysfakcje jak placza po tym jak ich zabijesz... to uhhh, ciekawe... :/
Tym razem was nie pomylilem Ashlingersy
Ogolnie: Wiecie co? Ja rozumiem ze UO nie dosc ze kazdego NPC'a mozna zsolowac to jeszcze sa pokazane w dosc malo oddajacych wrazenie postaciach, no coz UO is about something else than PvM?
Nikt z krytykujacych EQ na tym boardzie nie przegral w EQ wiecej niz rekordzista Ashton
, malo tego, 90% ludzi nie widzialo go nawet na oczy a i tak jest be...
Ok, wiec tym ktorzy uwazaja AI Mobow w EQ za tak niskie gratuluje wielu zwyciestw i doswiadczenia, a tak bez pewnej dozy sarkazmu to ciekawe czy jak by ten kwiat polskiej sceny mmorpg ktory tak krytykuje EQ dostal w jakis sposob bohaterow o odpowiednim poziomie i poszedl takiego smoka zabic, ciekawe jak by im to wyszlo... (dla porownania podam ze ED, uber gildia ludzi zyjacych EQ potrafi miec powiedzmy po kilka podejsc kazdego dnia i tak pare dni po koleji zanim wymysla dobra strategie... ale przeciez to takie banalne... :/)
Uh tutaj opipisalem sytuacje w ktorej w EQ moze podskoczyc adrenalinka ale z niego zrezygnowalem podczas korekty, sorka *poof*. Jedyna rzecza ktora napisze to, to ze ludzie potrafili dostawac rushu serca jak tylko wywolali ich fale na raidzie (tak, tak, smok to takie skomplikowane ustrojstwo ze rozwala sie go falami
)
Wiecie, jezeli kogos nie kreci granie w jednym zespole przeciwko NPC'om ktore VI (tworca EQ i SWG) tworzy tak zeby byly wyzwaniem, tylko cos innego to juz jego prywatna sprawa i ja kompletnie w to nie wnikam, ale to ze was EQ nie kreci nie znaczy ze fair jest sobie na nim pouzywac tylko za to ze nie podoba wam sie wasze *wyobrazenie o nim*
Tym bardziej ze ktos nowy moze przyjsc na ten board szukajac mmorpg'a dla siebie...
Zaraz czy to nie Zem'a oskarzaliscie o propagande uhhh to co wy robicie? Przekonujecie lud do jedynej slusznej prawdy?
Szkoda tylko ze jedynym tego potwierdzeniem jest wasza wspolna wiara w siebie nawzajem
Tak w ogole to zauwazyliscie ze z grajacych w EQ ok. 10 osob prawie nikt sie nie zainteresowal tym postem? (procz Zema ktorego ktory skatowal karte gfx i mnie ktory ma drobny prob z zamowieniem dodatq - jak ktos zna sklep ktory honoruje eKarte mBanku i wysyla do polski bylbym wdzieczny
![:smile:](./images/smilies/icon_smile.gif)
) Wiecie dlaczego? Bo zamiast chodzic po boardach, pluc na innych itd.? they're actually playing this game n having fun
I tym pozytywnym akcentem zakoncze mojego tasiemca
![:smile:](./images/smilies/icon_smile.gif)
szkoda ze mam taki spiacozmeczony mood bo pewnie bym napisal smieszniej
no coz mam nadzieje ze przezyjecie czytanie bez husteczki do lez
PS1. Scorp: Uhhhh rany ktos niegrajacy w EQ nie flamuje go? Czy ty istniejesz? Czy ty naprawde piszesz na tym boardzie? Udowodnij bo nie wierze !!!
Uwazaj pls bo i cie sflamuja
PS2. Beast: Wysmaruje jakis tekst o EQ krotki w tym topicu i specjalnie zaznacze, powiesz mi czy ci sie podoba i co ew. zmienic, do konca tygodnia powiedzmy (sorka ale sesja sie zbliza wielkimi krokami)
PS3.
Cytuj:
Piszemy PORADNIK dla ludzi ktorzy maja grac w mmorpg a nie robimy pool'a "ktory mmorpg jest najlepszy".
A ta mysl Carola wyraza moje uczucia :/
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Tuxedo dnia 2003-01-14 23:56 ]</font>