Templair napisał(a):
@Atherius: W skladzie, gdzie wszyscy sa na mumblu/tsie jest spoko. O dziwo nawet samemu mozna karac wrogow. Poki co jest semi-hajpik wiec gramy
![:)](./images/smilies/icon_smile.gif)
...
T.
Znam go od czasów liceum w realu i zapewniam, że już wiele razy próbowałem przekonać do PS2, ale ciągle słyszę tylko "czołgi czołgi czołgi"
![:D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Wracając do PS2 to trochę mnie ostatnio nie było [kupiłem XCOM nowy i mnie wessało
![:P](./images/smilies/icon_razz.gif)
], ale w ten weekend kilka razy się pojawiłem ...
Jako, że w piątek leciał "Wróg u bram", po którym zawsze mam zajawkę na snajpy, to oczywiście na pierwszy ogień poszedł infiltrator + nowa snajpa "Longshot" na trialu - powiem szczerze, że nieźle kopie, faktycznie jak pisali w patch notes "1 shot 1 kill" jest to prawdą w większości przypadków
.
Niestety trial szybko się skończył i zostałem ze zwykłą giwerą, no ale czego się nie robi po takim filmie ;>
Okazało się, że z ~200m można jednak zabić podstawową snajpą, tylko trzeba dobrze przycelować uwzględniając bullet dropa
http://www.youtube.com/watch?v=wH1N0RM- ... Dy&index=4Potem jednak odkryłem pewną ułomność PS2, która widać na tym filmiku [2 i 3 strzal]:
http://www.youtube.com/watch?v=BvQTKWn9 ... Dy&index=5Niemniej jednak spodobała mi się zabawa infiltratorem także chętnie pomogę robiąc za zwiad i zdejmując innych snajperów
![;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Obadam jeszcze tylko dzisiaj zwykłe rifle [nie snajpy] bo przy atakach np. na biolab, snajpera jest dość ułomna, a w innych fps'ach jak np. CoD lubiłem właśnie mocne rifle z kolimatorem :>
D3jviD napisał(a):
Mam pytanie co do statow - punkty zdobywa sie tylko za przejmowanie? Konczac gre staty typu 4/0/0/0 i do konca chyba tego nie rozumiem
![;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
"K" to nie kille?
Masz na myśli punkty certyfikatów ? Pasywnie dostaje się 1 na ileś tam godzin [czy grasz czy nie - obojętne], a do tego za każde ileś tam XP dostajesz 1 cert. Liczba punktów cert ni jest ograniczona, więc nawet jak nabijesz 60 BR to dalej będą lecieć
[czyli można odblokować totalnie wszystko - kwestia czasu]