Highlander napisał(a):
sula- no i dlatego lepiej chyba przyjac granie na konsoli. Przynajmniej performance nie denerwuje. Na PC moze bym mial lepsza grafe jakbym mial lepszego kompa
A tak to serio odnosze wrazenie, ze chyba komp mi obecny starczy do gier co gram obecnie
Nie no spoko ,z tym ,że ja po prostu nie gram już tyle co kiedyś to raz.
Dwa gram głównie w gry ,które są jednak PC exclusive - strategie, rts-y , mmorpg-i (z tym ,że teraz od pół roku nie gram bo nie ma w co...).
W FPS-y to nie chciałbym grać na padzie tbh, wiem ,że są myszki ,ale raz ,że ponoć nie działają tak ja pc myszka , a dwa , myszka i klawa na kanapie przed tv? ee coś nie ten teges
Konsoli nie mam ,ale konsola mi pasuje głównie do grania ze znajomymi w jakąś napierdalankę czy np. PES , to czasem uskuteczniałem np. na kacu jak kimałem u znajomych na chacie
Płynność. Wiesz ja nie gram ,ani nie zależy mi tak bardzo na tym ,żeby na ultra ustawieniach grać. Teraz coś myślę o zmianie kompa , jak zmienie to będzie gdzieś 3,5 roku także czy ja wiem czy taka wielka różnica? Tym bardziej ,że kompy teraz to naprawdę ceny mają spoko , no chyba ,że ktoś musi mieć top-end kartę za 2 klocki no to inna sprawa.
Także dla mnie inwestycja teraz w konsole by się mijała z celem tbh.
Edit: I jak ten Kaspian? Jest na tyle zrobiona dobrze ,że zerg się rozchodzi po mapie? Dawać relację albo jakieś filmiki z frapsa ;p