generalnie te reaktory fuzyjne mogły by być trochę rzadsze. mam 23 lvl i 25 reaktorów
![:D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
wystarczy trochę eksploracji i questów pobocznych. generalnie eksploracja w tej grze jest fenomenalna, dzięki systemu craftu, legenarnym przedmiotom ze zmutowanych przeciwników i zajebistemu klimatowi i konstrukcji świata w ogóle nie chce mi się robić wątku głównego, zrobiłem z niego może z 3 misje
![:P](./images/smilies/icon_razz.gif)
nawet ufo znalazłem już i mam blaster kosmitów :> jak na moje eksploracja w F4 >>>>>>>>> eksploracja w Skyrim (chcę tylko zaznaczyć że w Skyrimie spędziłem 360 godzin więc trochę pograłem i bardzo mi się podobało). Trochę rozwaliło mnie to jak zabiłem Deathclawa na jeden strzał ze sneaka laserowego muszkietu snajperskiego sześciobrotowego, zaatakowałem go w sumie dla beki a tu one hit KO. Misje Minutemanów mimo że fabularnie płytkie to też się przyjemnie robi bo generalnie opierają się na eksploracji no i dostajemy Zamek na własność w pewnym momencie
z tym małym paczem co był wczoraj wieczorem chyba naprawili tego buga o którym wcześniej wspominałem, związanego z niemożnością trafienia kogoś kto się wychyla zza osłony.
mam dwa pytania.
ma ktoś jakiś fajny sposób na zarabianie pieniążków?? zbieram co się da, ale ogniwa fuzyjne swoje kosztują i przez to cały czas jestem biedny
czy frakcje ze sobą kolidują? jak dołączę do Bractwa Stali to już nie będę mógł dołączyć do Trasy na przykład??