Mark24 napisał(a):
o padzie się lepiej atherius nie wypowiadaj.
Bardzo solidny. Ten od X360 to chińszczyzna na całego - połamać go można jedną ręką.
Grzybki są zjebane bo skopiowali tą chujowiznę z Xbox-a. W DS3 były idealne - ale xboxowcy narzekali, więc zmienili...
Cała reszta na plus.
Było kilka profesjonalnych porównań w necie - i pad od PS4 wygrywał w większości przypadków.
Jeszcze dwa minusy:
Pad potrafi przywariować przez 1-3s - podejrzewam, że to raczej jakieś problemy softwarowe. Zdarza sie raz w tygodniu - cholera wie od czego to zależy. Zresztą może to tylko mój egzemplarz (w sumie mam dwa pady, ale nawet nie wiem czy to wariują oba czy jeden)
Drugi upierdliwy motyw - dostajemy info, że bateria zaraz padnie, po czym nic... nic... nic... i nagle pad się wyłącza. Też do poprawienia w softwarze.
Mendol - ja chyba muszę odstawić PS4, a postawić z powrotem PS3. Mam masę tytułów do ogrania - brak kompatybilności wstecznej boli..
Masz zgrabiałe i popuchnięte kciuki od wbijania gwoździ, poza tym szorstkie łapy to może lepie się trzyma. ;>
Tak poważnie to ogólnie ci, których pytałem o opinię odnośnie pada potwierdzali zjebane grzybki, chwile trzymasz na maksymalnym wychyleniu i już kciuk zaczyna jechać poza analoga, strasznie wkurwiające i na dłuższą metę męczące. Do tych z x360 w chuj brakuje, ciekawe kiedy reszta przycisków zacznie się zacinać.
Jedynie co na duży plus to jak pisałem graficzna, ostra, wyraźna a nie rozmyta jak na ps3, nic tylko czekać na jakieś poważniejsze tytuły.. i pada od innego producenta, bo mi się serio go nie chce do łap brać. :<
Ale prędzej zainteresuje się tym ->
http://gamingbolt.com/ps4-having-proble ... alshock-3sBtw wypowiedzi marka nie ma co brać pod uwagę bo to fanboi, jakby nie było w ogóle analogów to też by napisał, że to nie wada i jest lepiej niż na x360. ;p