muehehe... nowy x?
http://www.gry-online.pl/S022.asp?ID=9194&STR=3Przeciez to typowy okrojony i uproszczony sequel - jak wlasciwie kazdy na przestrzeni ostatnich paru lat.
Jakby sie komus nie chcialo czytac - z tego artykulu wynika ze w nowym 'x' nie da sie sterowac/dowodzic/latac capitalami, ba! nie da sie sterowac wiecej niz jednym statkiem naraz a gra zostala przystosowana do pada i pomimo ze autor stara sie unikac jak ognie przyznania tego to widac ze to bedzie 'scasualizowane' i okrojone w uj i nastawione na rozpierdol i 'fabule'.
To bedzie troche bardziej rozbudowana strzelanka - nothing more. Zreszta sam egosoft pisze na forum ze to jest reebot i zerwanie z poprzednimi czesciami.
Srsly.. ja nie rozumiem jak jeszcze ktokolwiek majacy sprawne choc 2 neurony moze jeszcze liczyc na skomplikowane, rozbudowane i nie oglupione, 'duze' gry i sequele znanych marek. Jedyna nadzieja to kickstarter i indie (ktore tez z czasem zrobia te samo co gry AA i AAA). Reszta to kupa i to z roku na rok coraz wieksza.
Cytuj:
NIe zjebie ale pieprzysz głupoty. Myslisz ze gry to ile sie robi ? Trzy dni ?
Wypuscili to co mają. Będą wypuszczać kolejne moduły w miare jak będą sie nadawać do użytkowania.
Star Citizen to ostania nadzieja białych na porządny space sim.
Uj mnie to interesuje w sumie co maja i jak beda wypuszczac (oprocz tego wiem to doskonale ale whatever). Maja 17 milionow dolarow i wypuszczja HANGAR Z ITEM SHOPEM gdzie 'mount' kosztuje 20 dolarow. Pathetic. Przeciez to nawet alpha gry nie jest i juz item shop? LOL
To co bedzie w nastepnym module? naklejki po 50$? przyciemniane szyby do jedynego dzialajacego staku za 100$?
daj... daj.... daj..... daj.....
Moze to i bedzie porzadny space-sim ale za to co zrobili maja sporego minusa i sorry ale przeczuwam mocne parcie na kaske tutaj.
Chujowe zachowanie i tani cashgrab to chujowe zachowanie i tani cash grab - niewazne kto to robi i co naobiecywali.
Czlowieku wyhoduj sobie troche krytycyzmu bo az zal czytac jak cos fanbojujesz (i to bazujac tylko na obiecankach)... zreszta reakcja community jest conajmniej... neutralna (:)) wiec nie.. nie 'pieprze glupot'
PS. "Mam cie na ignore'... huehuehue...
PS2. Czytam sobie rozne portale dzis i potwierdza sie to ze nowy TW ma totalnie skopana optymalizacje. W oceny 9,5/10 tez bym nie wiezyl bo to jest sponsoring i nic wiecej. Zreszta czym to sie wogole rozni od poprzednika? teksturami i brakiem wsparcie dla modow? meh...