Witam wszystkich.
Projekt gry Shedrock Crest nie jest jeszcze na etapie beta testów, jednakże to forum wydaje mi się najodpowiedniejsze.
Chciałbym zaprezentować własny projekt gry MMORPG (tak wiem, może się to wydawać śmieszne).
"Gra" jest na wczesnym etapie tworzenia, lecz myślę, że jest już czym się pochwalić, a jednocześnie istnieje szansa na jej ukończenie.
Krótko mówiąc, system gry nie został jeszcze stworzony, nie istnieje fabuła, istnieją fundamenty. Gra może przybrać dowolny kształt, jednakże będzie to na pewno świat fantasy.
Świat pełen magii, walki, świat w którym postać będzie mieć możliwość wyszkolenia się w wybranych umiejętnościach... świat w którym będzie mogła przemierzać nieskończone tereny, gdzie będzie mogła zmierzyć się z legendarnym demonem czy smokiem stojąc u boku swego kompana, lub zabić kolejnego dzika w gęstym lesie!
Jeszcze za wcześnie, by móc określić dokładnie formę gry, lecz taki jest plan.
Dziękuje wszystkim. Jeśli ktoś czuje się zainteresowany, zapraszam na stronę projektu:
http://shedrock-crest.dl.pl , gdzie można uzyskać więcej informacji, zobaczyć zrzuty ekranu i pobrać klienta gry by ujrzeć wszystko na żywo!