Kaban napisał(a):
NCSoft jak zwykle postanowił popełnić samobójstwo ze swoimi arcychujowymi decyzjami.
"Jak pokazują wyniki badań, gracze zdecydowanie chętniej wydają SOL-e, aby kupić nową postać. Oznacza to, że płatna waluta X-Coin nie jest tak popularna, jak chcieliby tego twórcy. W związku z tym od 13 września możliwość wykupienia wejścia do trybu Nightmare za podstawową walutę zostanie zablokowana. Dodatkowo gracze nie będą mogli zdobyć SOL-i jako nagród we wspomnianym trybie. Co więcej, cena za mistrzów w X-Coinach zostanie obniżona o około 15%, tak aby kupno bohatera za tę walutę było bardziej kuszące niż do tej pory."
Mi gierka się znudziła po 1.5 tygodnia grania, ale jak czytam takie newsy to chce mi się śmiać. Gra i tak miała niską ilość graczy, ale po takich zmianach to już w ogóle nikt nawet na to nie spojrzy. Jak można zablokować najwyższy poziom trudności w PVE za ścianą $$. Wyszukiwanie gier 2 tygodnie po premierze trwało kilkanaście minut, to teraz będzie trwało wieczność.
nie jestem w stanie zrozumiec wiekszosci wydawcow/developerow...
Kurwa, maja skandalicznie niski playerbase i jeszcze sobie w kolano walą, tak jak by im zalezało na tym aby ta gra padla jak najszybciej....