R2Online -Reign Of Revolution - OB. Zaczęła się 10.04
od razu zaznaczam gra jest w języku rosyjskim - lepiej jednak tak niż z krzaczkami
jak słusznie zauważono- jest to przeróbka koreańskiej gry- generalnie grafika mi osobiście się podoba
Oficjalna strona:
http://r2online.ru
moja postac
mojapostac2
screeny
download
Krótko o grze bo dopiero zacząłem grać :
4 klasy do wyboru- rycerz, ranger, mag, assasin
Po awansie niestety nic się nie robi- pkt do poszczególnych atrybutów dodają się same
Skile używamy po zakupieniu lub dropnięciu księgi
System PVP- chyba wreszcie coś dla fanów PVP – można atakować każdego, nawet NPC, przy pokonaniu gracza o wyższym lvl szansa na drop z jego invwentory, czym większa różnica lvl tym więcej itemów może dropnąć pokonany, PK dostaje czerwony nick
, a handlarze nie chcą z nim handlować , poza jakimś miastem w Czarnych Ziemiach
Istnieje system głodu- gracz musi co jakiś czas coś zjeść- albo mięsko z zabitych mobków albo chleb zakupiony u NPC, gdy poziom głodu spadnie poniżej 70 gracz zadaje słabsze obrażenia
Co do itemów- strasznie słabe opisy , istnieją także przeklete przedmioty , które trzeba odczarować specjalną miksturką, są też napoje do identyfikacji , ponieważ niektóre buteleczki z dropa nie wiadomo co robią. Broń można ulepszać – dostałem za questa kamień na ulepszenie ale jeszcze nie wiem co i jak
U niektórych NPC po zrobieniu zadania jest możliwość zamiany na : orka, goblina łucznika, szkielet i królowa wampirów- zgadnijcie kogo wybrałem
zamiana
Dodatkowo:
Można sterować myszką lub WSAD
Są jakieś walki o zamki – to doczytałem, ale co i jak nie wiem
aaa byłbym zapomniał - te twarze postaci jakieś takie słowiańskie