No, szczerze to nie oglądałem jakoś za bardzo. Kolesie od prezentacji, grali jakby sprawdzali czy pady działają, na zasadzie cios - przerwa - cios - przerwa - chwyt itd. Teraz (TTT) to chociaż graczom dali się pobawić
Ta nowa Taki ma jakieś takie śmieszne teleporty/elektryczność/znikanie z mapy. Nie wiem jak to opisać. Wyglądało na połączenie C. Viper + Teleporty Phoenix + Invi Reptile'a.
Jedna z nowych postaci (Zwei chyba?) summunuje jakiegoś golema podczas walki. Wskakuje "zza mapy".
Na tradycyjnej, soul caliburowej mapie ze statkami, jedna postać CHYBA kazała innemu statkowi strzelać z dział. Nie wiem co to zrobiło, czy to był przypadek czy cios czy wy ty fy.
O Ivy nic nie powiem, bo to byl spam chwytów. Ale się nie postarzała wcale. (?)
Mitsurugi(?) nie mógł się ruszyć.
Siegfried jak uderza mieczem w ziemie, to robi falę lodu wyrastającego z ziemi na 80% mapy. Tak trochę jak Hulk z MVC3 special. Miałem małem WY TY FY.
A - I ta Xianoqansqq czy jak ona się tam zwie, ma córkę.
Gra wyglądała strasznie, ale to przez naprawdę BEZNADZIEJNYCH graczy. Ci "twórcy" pewnie rysowali logo czy coś, dziwie się że wiedzieli jak pada trzymać. Więc nie oglądałem za bardzo bo nie chciałem sobie wrażeń psuć.