Jakbym miał z kim grac to raczej by mi się nie znudzilo. Teamplay imo będzie miał duże znaczenie i może nie raz okazac się ważniejszy niż indywidualny skill. Przy tym mogę tez być hero dla druzyny. Można się zakraść i wyciac wszystkich od tylu, lezacych trzeba spacyfikować, a swoich podnosić chyba, ze dostana w leb. ;] a tryb regular/normal nie jest przesadnie realistyczny. Nie wiem jak hardcore.
Chyba pierwszy raz od cod4, przy nowej grze mam tak, ze zaluje, ze musze wyjść. Bardzo trafia w moje gusta. Mapy mi się wyjebiscie podobają.
A niemal każdego fpsa sprawdzam, z zasady. I zawsze przerywam na chwile, by później wrocic. imo najlepsza darmowka, i jeden z lepszych shooterow w ostatnim czasie, z military shooterow.
I po pierwsze, na moje jest swietnie zoptymalizowana. Na początku miałem tylko zgrzyt.
PS. Jakos w Quake w ostatnim roku gralem dużo i mi się nie znudzil. A niektóre pozycje 20-30h to i tak calkiem niezle. Fpsy stawiam wyżej niż reszte, na mmorpg nie mam za bardzo czasu. Quake, AA:PG i Arma 3 i shootery mam załatwione na najbliższy rok
I dawno tak dobrego roku chyba nie miałem.
PPS. a esport tez na bank będzie
http://www.esl.eu/eu/forum/139/166/1133708/ już sporo glosow w głupim ESL. Bo gra jest ok sama w sobie. Dziala płynnie, jest PB, browserska, nie ma imba weapons, mapy sa dobre, tryby gry adekwatne do tego typu rozgrywek.