Nie, to nie bug jednak... Opisane jest w manualu, ze osoba, ktora niesie LLU jest zaznaczona na proximity map (czyli tej malej), a jak LLU nikt nie trzyma, to jest wtedy widoczne na continental map.
Dzisiaj mialem pierwsza przygode z LLU na Forseral i troche zjebalem, bo nie przeczytalem calego manuala
Nislem z Neit do Pwyll LLU z kilkuosobowa obstawa (bo nikt nie mogl wziasc wiekszego pojazdu, a driver nie moze przenosic LLU) i w tym czasie TR hacknelo Pwyll... Szedlem do tej bazy, ale w sumie nie wiedzialem, co mam z tym zrobic i niesmialo skierowalem sie w storne CC. Jak doszedlem (AMP Station, okragly CC room), to okazalo sie, ze jest pilnowane przez przynajmniej 3 maxow (2 pounder tankow) i kilku grantow... Ale wlaczylem surge i z pulsujacym LLU przedarlem sie przez wszystkich i dostalem sie do samego CC, dotknalem konsoli i nic sie nie stalo: Potem sie respawnowalem i udalo mi sie mimo obstawy wbiec do CC, zabic dwoch gruntow i podniesc LLU, ale znowu dotknalem do konsoli i nic :[ Potem okazalo sie, ze trzeba przy konsoli wcisnac X... Z tym ze to nie jest nigdzie opisane. A druga sprawa, ze jest w manualu napisane, ze przy LLU distributorze trzeba wcisnac X, zeby LLU wziasc, a ja nic nie musialem wciskac, tylko samo na mnie przeskoczylo....