yhmm wyraznie masz blokade do zasobu od strony serwera.
Ja sciagalem triala getrightem co prawda nie dawal on sobie rady z tym kolejkowaniem userow na fileplanet ale mu po prostu wkleilem mirrora i sciagal sciagal az ...sciagnal. Niestety na sdi trwalo to troche czasu, restartow downloadu mialem z 20 i byc moze to jest przyczyna klopotu jaki mam z PS. mianowicie podczas instalacji gdzies na 99,99% rozpakowywania instalki pojawia mi sie blad i/0 cos tam cos tam mozliwosc uszkodzonego archiwum. Skoro i/0 pomyslalem ze moze potrzebuje wiecje miejsca na dysku docelowym tempy + instalka zwolnilem 6 gb nic sie nie zmienia- na koncu pojawia sie blad. Mam pytanie ile miejsca zajmuje wam ps ? z tempami na czas instalki trzeba chyba wziac to x2.
Tak czy siak nie kasujac starego downloadu, rozpoczalem nowy zupelnie od zera o dziwo znajac dokladny adres pliku na mirrorze mozna uniknac kolejkowania klientow - tym bardziej ze zaczalem ssac po kilku dniach wiec pewnie moj acces nie byl cacheowany, wyglada na to ze wystarczy znac adres dobrego mirrora, moj to ktoras z xferli.
Teraz jestem w pracy nie mam danych przy sobie, wieczorkiem dam adres, byc moze z tego ci pojdzie jesli bedzie ci sie chcialo jeszcze raz ssac, moze sproboj takze innego dowload managera.
Download #2 ma juz 80% w sumie bede mial 3 gb ps zassane i jesli znowu bedzie klapa potraktuje swoje sdi mlotem dwurecznym albo zacznie chodzic jak neo+ albo zawitam na dluzej w tajemniczej krainie OFFLINE