performance? nie jest jeszcze taki zły - gra działa a to najważniejsze.
Te okienka opcji wyglądają jakby je robił ułomny grafik w paincie - już samo tworzenie postaci jest zjebane totalne.
"Drzewka" skilli etc. wyglądają na jakąs pre-alfę z darmowego koreańskiego grindfestu, zresztą jakie drzewka po prostu lista ~8 skilli na krzyż.
Samo sterowanie - rotfl, ktoś widział gdzieś gorsze? Grałem tylko 20min ale rozumiem, że devsi postanowili od nowa wynaleźć koło i nawet im wyszło, tylko kwadratowe i dupa strasznie boli.
Więc wystartowałem w jakiejś wiosce - 10min spędziłem szukając zmiany sterowania na bardziej ludzkie - nie znalazłem. Znalazłem za to NPC-a (to chyba sukces z tego co czytałem?) - najebałem mu z piąch (NPC nawet się nie odwrócił), obok respawnął się jakiś nagi kolo z penisem po kolana na wierzchu (chyba większy level?
, brak nicków nad głowami - czegokolwiek, brak jakiejkowiek mapy, wypróbowałem chat ale pustka jak chuj - nikt się nie odezwał. PObiegłem w las - prosto przed siebie, i jak mi się bieganie po pustym lesie znudziło to się lognąłem.
Zmieniłem hasło do konto na tej ich stronce - niestety na mail-a (gmail) nic nie przyszło. Nawet podstaw php ci ich programiści jak widać nie opanowali
Dzisiaj napisałem do supportu - bo generalnie konto za 50 ojro mam zablokowane zmianą hasła (stare nie działa, nowe nie przyszło).
To coś nawet ciężko nazwać failem. Ta gra po prostu potrzebuje conajmnije roku, a moim zdaniem 2-3 lat by coś sobą reprezentować.
I nie wiem po co ta beta - tam nie co za bardzo testować. Ja przetestowałem bieganie nago po lesie - i działa. Całą resztę muszą dorobić.