konrador napisał(a):
No tak, a 70euro tylko dlatego, ze od zawsze tyle sie placi za preordery garazowych indie gierek. Sprawa jest naprawde prosta - przyjebali cene z kosmosu, bo wyczuli, ze jest wystarczajaco ludzi chetnych, zeby tyle wyrzucic w ciemno. Gdyby nie pokpili sprawy ze startem na czas i mialbym szanse na block A, to pewnie sam bym to wzial. Nie ma co na sile wynajdywac glupich tlumaczen, chyba ze chcesz pretendowac do miana pierwszego MO fanboia mmorpg.pl.
Ja fanboy'em? Hehe, coś Ci się pomieszało kolego. Z całej naszej gildii jestem najbardziej krytycznie nastawiony do tej gierki. Zgodziłem się zainwestować te 150 zeta tylko dlatego, że jestem ciekaw co z tego wyjdzie. Poza tym, kumpel z gildii pracuje w nocy i może grać w robocie, więc nic nie stało na przeszkodzie aby współdzielić konto. Taką kwotę mogę jeszcze zaryzykować, najwyżej umoczę - mówi się trudno.
W całej rozciągłości zgadzam się, że cena jaką zafundowali goście ze Starvault to przegięcie. Natomiast uwaga odnośnie kursu jest jak najbardziej na miejscu, kilku moich znajomych odpuściło zakup MO właśnie z tego powodu. Gdybyśmy mieli obecnie kurs € sprzed paru miesięcy to cena MO wyglądałaby zupełnie inaczej (różnica prawie 100 zł).