Viracept napisał(a):
Tak...ale nie postuj info ogólnie dostępnego ok ?:>
W momencie gdy pobierają pieniążki kończy się zabawa a zaczyna się rynek zwłaszcza, że sprzedawali pełną wersję gry a nie same zapisy na betę. Nie umiejętność poprawnej sprzedaży 5tys kopii jest klasycznym failem tak ze strony GC jak i SV.
( jestem fanboyem MO ale są granice ).
V.
Ogólnie, ale chyba nie wszyscy je odnaleźli skoro się plują ?
W momencie kiedy ludzie mylą beta testing z graniem w pełną wersję gry i korzystaniem z przetestowanego w boju systemem sprzedaży, a preorder (dający bonus będący dostępem do beta testów) z kupnem pełnej wersji, zaczyna się zabawa.
Wytłumacz skrót myślowy "
Nie umiejętność poprawnej sprzedaży 5tys kopii jest klasycznym failem tak ze strony GC jak i SV. " bo go nie odkodowałem. A może mam lekko spaczony pogląd na sprzedaż gier online po kwiatkach z ostatnimi "największymi" tygrysami mmo ?
konrador napisał(a):
Trudno dyskutowac co w praktyce w housingu bedzie, a czego nie bedzie, bo niestety niewiele wiadomo o samej grze. Informacje podawane przez graczy na chwile obecna jako fakty najlepiej puscic mimo uszu, bo 90% tych faktow wygdybala sie w toku forumowych fanboi dyskusji.
Mam nadzieje, ze nie zrobia zniszczalnych domkow, bo to sie mija z celem. Nikt nie bedzie chcial postawic domku i trzymac w nim calego dobytku, jesli ktos mu go bedzie mogl zniszczyc przez noc klikajac w niego z paroma innymi osobami.
To jak to w końcu widzisz, sandbox w którym możesz robić wszystko (według określonych zasad), ale nie do końca ?
Czyli jednak nie za wszystko co wyczyni gracz, powinien ponieść konsekwencje wyboru ?
Co prawda nie jest jeszcze nic w 100% pewne odnośnie domków, ale nikt nikomu budować się nie każe.
Dodatkowym faktorem jest posiadanie kluczyka do własnej chaty lub skrzynki (nie ogarniam w tym momencie na czym stanęła sprawa) + pickpocket skill.
A od trzymania dobytku jest bank lub magazyn.
Przypomniała mi się jeszcze dawno temu gadka na ircu, gdzie wzmiankowano o kosztach budowy maszyn oblężniczych, ich utrzymania oraz utrudnieniach w sterowaniu.
Anyway, dla mnie brzmiało fantastycznie. Zarówno opcja rozwalania domków jak i duże wymagania co do używania maszyn.