Huckster napisał(a):
A tak w ogóle to gra naprawdę jest super - przepaść jakościowa między tym co było w becie 1.0 (gdzie cały czas się ludzie łudzili, że jak będzie wersja release to będzie dużo lepiej) - teraz gra jest praktycznie dokończona jeżeli chodzi o sam gameplay - nie zauważyłem większych elementów wskazujących by była to alfa. Wydaje mi się, że może być sukces! Do dorobienia of kors jeszcze storyline i cały klimat - bo na razie się tylko leje mobki (wszystkie znane z finali - funguary, efty, gnaty, raptory itd). Ja na pewno kupię / zupgradeuje wersję release.
Sukcsem to będzie jak Yoshi zignoruje whinerow. Zacytowałbym tu post który mowił, że sterownie dwiema rękami na klawiaturze było wygodniejsze i bardziej resposnwyne niż myszką i klawiaturą, ale to już by było przegięcie a chyba każdy może sam znaleść na forum alphy.
Serio. Jak sie to czyta to sie nie ma wątpliwości, że coś takiego jak zdrowy rozsądek wsród tzw. fanów FF poprostu nie istnieje ;p.
Narazie jest to solidny theme park. Napewno zagram do 50lvl. To czy będe grał dalej to będzie zależeć od kierunku rozwoju gry. Jeśli pojdzie tak jak kazdy inny theme-park czyli progress progress, moar powah i item farmz, to sobie odpuszcze. Za stary jestem na takie coś.