Oyci3C napisał(a):
Dodadzą 7 dni free.
Po chuj te napinki - w FF przynajmniej da się zalogować czasami w przeciwieństwie do innych startupów.
Do innych startupów? Podaj mi inny startup, gdzie jak pierdolnięty, aby się zalogować musiałem napierdzielać w przycisk A (podpinam do tego pada, bo próba zrobienia tego myszką to już w ogóle trzeba być masochistą, niby można jakimś klawiszem na klawiaturze, ja niestety takowego nie znalazłem), aby spróbować się zalogować, bo jakiś idiota wymyślił sobie, że nie będzie kolejkowania (tzn. ono jest, ale wychodzi na to, że kolejka pojawia się jak robi się min. 50 slotów wolnych, LOL). Ja gram w mmo od 2004 roku, zagrałem we praktycznie wszystkie (w między czasie nadrobiłem zaległości i pograłem w to, co pojawiło się przed 2004). Brałem udział w wielu testach, w wielu premierach zarówno gier z abonamentem jaki i bez, ale bez urazy dla kogokolwiek, FFXIV pobiło wszystko*. Już nie wspomnę o tym, że mija tydzień od premiery, gdzie o startupach, o których wspominasz, ludzie już dawno zapominali, że były jakieś problemy.
*Jest jeszcze jedna gra, gdzie przynajmniej kiedyś trzeba było napierdzielać jak głupi, aby się zalogować - Silkroad Online. Na szczęście FFXIV pozostaje chociaż z uruchomionym klientem, bo jakby w ogóle miało być tak jak w SO, to ludzie już w ogóle mieliby kurwice.