Ozi napisał(a):
a Ty ciagle jak katarynka do znudzenia ta sama melodia "Oziemu sie podoba gra wiec nie moze byc obiektywny."
Ozi weź nie przesadzaj jak jakaś melodramatyczna panienka bo chyba pierwszy raz ci zarzuciłem brak obiektywizmu
Co nie znaczy, że jest to raz pierwszy i ostatni
Wpierw się uczepiłeś, że czekamy z chłopakami na WS, potem, że narzekam na akurat wkurzające rzeczy... a teraz to ja już na prawdę nie wiem o co Ci chodzi
Ja mam na prawdę bardzo duży dystans do tych wszystkich dyskusji a ty - jak sam napisałeś - walczysz z herezją.... a walka z nią ma to do siebie, że nie dopuszcza możliwości, iż ktoś może mieć jednak nieco racji, tylko go wysyła od razu na stos
Jednym słowem inkwizycja to nie jest fajna rzecz
Tak się w sumie zastanawiam i odkryłem coś ciekawego
Do mnie nawet bardziej niż moje własne argumenty przemawia sam fakt , że Marek się zdecydował na rezygnację z pada, kiedy ilość jego postów n/t wyższości pada nad myszką+klawą bije ilością przypowieści z Biblii
Na pewno bezsprzecznie da się wszystko w grze zrobić grając na padzie bo chyba głównie pod ten kontroler gra była robiona, przy czym klawa i myszką gra się w mmo znacznie wydajniej. Nigdzie nie napisałem, że tankowie na PS3 nie ogarniają
A tak bardziej poważnie to zostawmy już ten temat bo mam na prawdę masę poważniejszych rzeczy na głowie niż udowadnianie komuś, że koło jest bardziej okrągłe od kwadratu... np to, że moja dziewczyna jest już 11 dobę po terminie porodu i się cała sytuacja robi niepokojąca
Więc wybacz, ale aktualnie dyskusja na w/w temat ma dla mnie równie duże znaczenie jak kolor poimprezowej kac-kupy...
Jednakowoż aby zakończyć posta w pozytywnej tonacji to życzę ci szczerze dobrej zabawy, fajnych dropów, czterocyfrowego playtime, połamania pada i wszystkiego naj