Kludi napisał(a):
Osobiście uważam, że sterowanie na PS3 jest intuicyjne i wygodne - twórcy bardzo przyłożyli się do tego, aby użytkownik czuł się komfortowo - gram i potwierdzam. Zależy co kto woli - osobiście granie w mmo na PC kojarzy mi się z grindowaniem, maksowaniem, ślepym graniem, nie czerpie z tego takiej przyjemności jak z tego że usiądę sobie wygodnie na kanapie, odpalę gierę i nie muszę się o NIC martwić bo wiem że wszystko będzie działać. Do tego z przyjemnością poznaje świat gry i się nim rozkoszuje(co nie znaczy że na PC nie można tego robić, można ale mnie to by tak nie robiło jak na PS3). Nie ma takiego pośpiechu jak na PC - To wszystko aczkolwiek moja osobista opinia, każdy odbiera to inaczej.
Wersja na PS3 ma swoje bolesne wady - najgorsze z nich to FATE w którym jak jest za dużo osób to lipa, i pojawiające się obiekty.
Jedyne zalety PS3 jakie wymieniłeś to sterowanie i możliwość siedzenia na kanapie, co w poście na pierwszej stronie napisałam, nie można liczyć jako zalety PS3 ponieważ dokładnie to samo można na PC. To zaleta grania na padzie/TV, nie na PS3.
Nie ma takiego pośpiechu jak na PC? Co masz na myśli? Przestaję się chyba dziwić, dlaczego PC nie chce grać z PS3
. Ta sama gra, nie widzę różnicy.
Jak ktoś ma problemy z kompem, to mogę zrozumieć to "włożyć grę do PS3 i się o nic nie martwić"
.