Przedwczoraj był Letter Live i do dzisiaj taka cisza na forum? Co to się stało, że żadnego odzewu nie ma? Nikt nie oglądał, nie czytał info o patch'u?
Ja najbardziej czekałam na opcje sortowania inventory i na własny kąt w postaci domku. Jednak po Letter Live dowiedziałam się, że o domku to mogę pomarzyć, dopóki nie wygram w Moogle Loterii, której to jeszcze nie ma ^^;. Widzieliście te ceny ziemi? Normalnie drugie Tokio xD! Dodatkowo ta różnica między cenami na nowych serwerach i na Legacy. Sargantanas, jesteście aż tak bogaci, że ceny są 10 krotnie wyższe? Szkoda tych nowych graczy, co to poszli na Legacy...
...ach smutno mi
, żegnaj domku~! Żegnajcie mebelki~!
No a poza tym cieszę się z nowej story i z możliwości bliższego poznania beast tribe'ow. Minion kotka też przesłodki ;D. Poza tym... hmm... nowe dungeony, to chyba na razie z Hard'ów tylko się cieszę, ale nie wiem czy już mam na nie sprzęt ok. Wczoraj wreszcie dorwałam Full Darklight i jestem dopiero na Ifricie Hard.
Co jeszcze... Hildibrand!!! Nie znam faceta, ale zapowiada się pysznie ^-^. Ten nieziemski uśmiech, aach XD.
Walka z Moogle Kingiem też wygląda uroczo...
Ach, no i oczywiście nowy Party Finder! Będzie można spokojnie z obcymi oglądać CS'y?
PvP, kompletnie niezainteresowana.
Fryzjer, fajny ale nowe fryzury zapewne będą zbyt popularne aby się cieszyć, że się tak uczesało. Hehe.
No i parę innych małych szczególików, które też dają frajdę... ale chyba nadal nie można będzie zaznaczać które questy chce się włożyć do Quest Trackera... Obym się w tym myliła...
Wracając do domków... SE prawdopodobnie nie ma miejsca na serwerach, więc mimo że housing jest osobną zone (a także i dlatego) będzie tylko jedna na każde miasto. Dzięki tym kosmicznym cenom nie szybko się zapełni (jeśli zapełni?) kupionymi domkami, więc nikt nie będzie krzyczał o wygenerowanie kopii... Heeh.