Keii napisał(a):
Um, ale co sposób dostawania bonusowych itemów (wystarczyło poczytać wcześniej jak to działa) i działanie sklepów internetowych mają do czerpania przyjemności z samej gry?
Keii
wszystko co związane z grą jest z nią związane i tyle- to taka otoczką, czasami pierdoły , ale sprawiają, że gra się przyjemnie, bez stresu, albo klnie niczym szewc
jak pamiętam AoC-a i AION-a ( pomijając kolejki na serwery) to paczki z grami miałem min dzień przed headstartem
bonus w grze powinieneś wpisać sobie kiedy TY masz ochotę a nie kiedy devsi ci każą
ja czekam aż SE zmądrzeje i zrozumie , że gra jest dla graczy , i to z nich żyją , a nie na odwrót
inne przykłady , które zniechęciły mnie na dzień dzisiejszy do zakupu to :
-praktycznie niemożliwa gra przy pomocy myszki
-brak uczciwego lunchera, który sam pobierałby patche- to naprawili, ale męczyli się z tym kilka dni, a teraz jak czytam znów są jakieś z tym problemy- dla mnie to jeden z podstawowych aspektów działania gry
-szybkość owierania się okienek, co sprawiało m.in. ,że odechciwa się craftu
-capy na questy, lvl- znów dyktat co , kiedy i jak mam robić
- i inne niby drobnostki , które mnie wqrzają a świadczą tylko i wyłącznie o samouwielbieniu twórców, o ich przekonaniu , że są najlepsi na świecie i mają wszystkich w dupie i robią nam graczom łaskę ,że oddali grę i mamy być szczęśliwi , że pozwolili nam grać w ich jakże cudowne dziecko- sorki , ale SE tak się właśnie zachowuje, a najgorsze , że wiedzą ,że mogą tak robić bo fani i tak grę kupią, a że reszta nie kupi to mają w dupie
ja poczekam jakiś czas, bo gra mi się podobała, ale czekam na lepiej wykonany projekt