Sidagel napisał(a):
mrynar napisał(a):
Sidagel napisał(a):
wcześniej musiałem stać z pół minuty, wczoraj NPC pojawiali się praktycznie instant, a ludzie po 10 sekundach i nie to jedna osoba tylko tłum. Zrobię testy jeszcze przez dwa dni i powiem czy to od karty czy nie miałem lagów:))) od serwera.
Super, dzieki. Jak sie potwierdzi pomysle nad zmiana karty.
po dwóch dniach mogę stwierdzić, że jeśli chodzi o graczy to raczej zależy to jak dużego laga się ma:(, jednak miałem akurat szczęście i serwer nie lagował, ale NPCe jednak ladują się szybciej.
Na full detalach w 720p w miescie mam 11-25fps zależy gdzie:( nie wiem dlaczego tak mało. Jak idę w świat to 20-30. jest cap na fpsy?
To jednak zostaje przy starej karcie.
Ogolnie na lag sprzetowy nie narzekam, ale tez nie mam poustawianego wszystkiego na maxa.
Lag po stronie serwera jest niestety tragiczny (choc moze czesciowo to przez moje lacze, nie wiem), szczegolnie jak sie chce cos zrobic w miejscie. NPCe sie pojawiaja pozno, czesto drzwi mi sie nie otwieraja, wczoraj probowalem sprzedac pare rzeczy do NPCa i udawala sie co trzecia proba (polecialem na camp i sprzedalem bez problemu).
SE robi blad, ze nie wywala nieaktywnych graczy, przez to miasto jest zamulone bazarami, a do retainerow malo kto zaglada. :/