tczewiak napisał(a):
waldik napisał(a):
Nowe serwery to nie ma sensu, tu problem jest z serwerami autoryzacji, głownie.
Bzdura.
Problemy to mają z serwerami instancji. Kolejki to najmniejszy problem. Nie miałem problemów z zalogowaniem się, ale za to problemy z robieniem questów, bo wymagają DF już tak.
Instancja to problem z serwerem a nie ich ilością, więc zwiększenie ilości nic nie da.
Natomiast teraz jest problem głównie z zalogowaniem i tym, że częso nie wyświetla się lista serwerów NA/EU.
Błąd po teleporcie to też wina serwera, więc pomoże path.
Ogólnie jest problem i z samym serwerem jak i serwerami autoryzacji.
Dużo ludzi ma jednak problem z samym logowaniem, więc nie do końca bzdura
Jak tak patrzeć na ilość już tych co się zalogowali to szału nie ma, więc sam serwer aplikacji nie jest raczej temu winien.
To że coś nie działa już w grze to sprawa jedna, a że się zalogować nie da to druga.
Hmm ale czytając to,
"Although we have successfully addressed a number of serious issues in the past several days, we have nevertheless decided to implement login restrictions for the time being due to the extremely heavy load being placed upon the servers. In this way, we can ensure that the maximum number of players can play the game without risking a sever crash. I know no one wants to wait to log in, but I hope you all understand why we believe this precaution is necessary."stwierdzam że jednak i serwery też im kwiczą tak więc problem jest z przeciążeniem
Nie mnej jednak, fakt jest taki, że jedni mają problem z zalogowaniem, a inni (ci co mieli szczęście się zalogować) mają problem
z instancjami i innymi bugami.
Bo komunikat 1017 nie jest dla mnie rozwiązaniem problemu.
Co mnie obchodzą ich restrykcje odnośnie ilości graczy na serwerze,
kupując FF z EA, mam takie same prawo jak inni grać na takim serwerze na jakim mam ochotę.
Więc tłumaczenie pana Yoshida średnio mnie satysfakcjonuje.
Powinni zwócić pieniądze za tą grę, lub dać dobry bonus.
To jak kupić samochód, gwizdnać w ścianę, i usłyszeć od producenta..
no sorry ale hamulce nie zadzłały, bo błąd serwisowy wystąpił :)
Możemy Pana zapewnić że robimy all aby tego uniknąć, a chwilowo niech Pan nim nie jeździ