Sidagel napisał(a):
Bodziu napisał(a):
Jednym zdaniem ujme realizacje Ultimy: Ostani raz cokolwiek w tej firmie zamawialem !
Jakby to od nich zależało kiedy raczy dystrybutor im to wysłać;)
Ja z Ultimą nigdy nie miałem problemów, jak nie było coś z Cenegi czy innego polskiego wynalazku to zawsze miałem 2 dni przed premierą:)
Za to gram.pl to już totalna masakra, premiera PS Move była 15-tego a oni nadal nie wiedzą kiedy mi wyślą LOL, jakby nie to, że w sklepie wychodzi 80zł drożej to bym już ich olał.
Wiesz mnie to guzik obchodzi czyja to wina, zrobili preordera, kase sciagneli od razu, niech sie wywiazuja z umowy sprzedazy. W koncu oni nie sprzedaja ziemniakow, zajmuja sie tylko i wylacznie sprzedaza gier, to niech do cholery robia tak aby sprostac terminom. W dobie 21 wieku, telefonii komorkowej czy nawet poczty elektronicznej nie potrafia sie dogadac czy tez ustalic konkretnego terminu dostawy ? Toc to jaja na maxa ! Skoro normalni gracze moga dostac gre juz dzisiaj to jak firma zajmujaca sie sprzedaza nie umie tego zalatwic?
Nie ma co sie pienic bo i tak tego nic nie zmieni, wniosek:
nie kupowac w amatorskich firmach, bo zagranica nawet do Polski taniej i szybciej sie kupi !