Amateru napisał(a):
mrynar napisał(a):
Tak teoretycznie, ale sobie nie wyobrazam noszenia do salonu kompa za kazdym razem jak chce pograc w FF, bo raczej chyba malo kto ma kompa i telewizor w tym samym pomieszczeniu.
Hmm, mało kto?
Ci co nie założyli jeszcze własnych rodzin i nie wynajęli/kupili domu/mieszkania to zazwyczaj mają TV i PC nie tylko w tym samym pomieszczeniu, ale również mają tylko i wyłącznie jedno pomieszczenie.
Co więcej można zrobić dziurę w ścianie i przeciągnąć kabel aż do TV!
Moi znajomi i rodzina tak właśnie robili.
Moze masz racje. W takim razie napisze jak to u mnie wyglada i czemu wydaje mi sie bez sensu. Komputery stacjonarne mam w biurze na parterze, salon z telewizorem na pierwszym pietrze i to od innej strony budynku. Zakladajac ze nawet znalazlbym wystarczajaco dlugi kabel HDMI, do tego nie bylo by zadnych zaklocen i chcialoby mi sie go ciagnac przez pol domu to jeszcze pozostaje problem bezprzewodowego pada i klawiatury ktore raczej nie zlapalyby sygnalu z tak daleka.
Dobrym rozwiazaniem jest laptop tak jak pisze Glizda, ale nie czuje potrzeby kupowania nowego specjalnie pod XIV, a te ktore mam to z trudem pewnie by pociagnely XI.