Spotkaliście się kiedyś z takim wałkiem?
Mianowicie napisał do mnie koleś maila (pomijam fakt że skąd on go w ogóle wziął), że po rilejsie Rift-a jeżeli będę grał na serwerze cloudborne to mam nie zakładać postaci o nicku jaki mam w becie bo to jest JEGO nick i on będzie miał postać o tym imieniu.
Odpisałem mu żeby się gonił i że zawsze może iść na inny serwer. Napisał że nie może bo cały jego klan będzie grał na tym serwerze.
W kolejnym jego mailu poleciały różne słowa na "f" i na "m" i napisał że już skontaktował się z supportem Triona żeby mu zarezerwowali nicka (loool). Na koniec dodał że jak założę postać szybciej od niego to będę ginął jak pies i cała moja gildia będzie ginęła tak samo jak ja.
I teraz nasuwa się pytanie. Jak do jasnej ciasnej zrobić żeby mieć postać szybciej od tego kolesia?
Po prostu w momencie headstartu siedzieć i kampować na otwarcie serwerów wbić się najszybciej jak się da i założyć pampra o tym imieniu?
Tak poważnie - powinieneś te wszystkie maile przesłać do Triona.
A swoją drogą pamiętam jak były pierwsze darmowe przenosiny z Burning Legion (WoW) na jakiś tam serwer. Na tym jakiś tam serwerze ludzie zakładali postacie o danym nicku a potem od tej osoby z BL żądali kasy.