Sparth2 napisał(a):
Ludzie dociagaja do 50, robia kilka T2 i odchodza bo nie maja z kim robic 20-tek. Dlatego pisalem, ze troche latwiejsza (mniej wymagajaca sprzetu) 10-tka by zalatwila sprawe.
dokładnie
ja własnie z tego powodu odpuściłem sobie RIFTA-a
muszę przyznać , że do 50 lvl grało mi się wyśmienicie, przede wszystkim dlatego , ze to co miało być było, nie było większych bugów i ogólnie kilka rzeczy było nowych w swiatku mmo, grało się z ciekawością co będzie dalej
niestety po osiągnięciu 50 gra jakby staje w miejscu-robi się te same instancje, raidy klanowe może i inne za każdym razem- inne rifty itp , ale ogólnie to samo a najbardziej wqrzające zebranie odpowiedniego party na ins- wieczne braki w tankach, healerach itp- tak oczywiście to nie wina TRION-u tylko samych graczy, ale wejście na 2 godz do gry i czekanie na party ponad godzinę staje się bezsensowne- tu dla mnie te ograniczenia odnośnie sprzetu w poszczególnych tierach, instancjach itp tylko komplikują zebranie party, a z drugiej strony to ciągłe chodzenie w to samo miejsce żeby tylko zdobyć określone rękawice, pasek ,buty itp staję się szybko nudne- generalnie sztuczne wydłużanie rozgrywki- najpierw trzeba uzbierać T1 , potem T2 itp- po cholerę to - chcę to idę na T2 , padnę 5 razy to padnę , ale ogólnie mogę tam iśc i mogę walczyć a nie mieć same missy
musze też dodać , że rozgrywkę zepsuło mi znerfienie mojego barda i w ogóle uczynienie z niej postaci tak naprawdę mało potrzebnej- po prostu wszystkie klasy maj jakieś swoje bufy- czasami jest nawet tak , że inne klasy mają na sobie więcej swoich bufów niż bufer- to chyba jedyne co mogę zarzucić TRION-owi- o ile na początku bardkiem grało się super , to potem czułem się jak piate koło u wozu- rozumiem 1-2 bufy własne ale po tyle ile jest obecnie to pomyłka- nie mówię już o tym , ze tak naprawdę ma sie po 1 athem i fanfare do wyboru a te motify działajace 20 sek to śmiech na sali , przy bufach innych 1 godz
na razie więc odpuszczam, czekam co bedzie za jakiś czas i przyznaję , że mimo wszystko RIFT to jedna z nielicznych tak dobrze przygotowanych mmo