Piszpan napisał(a):
Karol66 napisał(a):
A wiesz, że w portugalii średnia roczna opadów w rejonach górzystych jest mniejsza niż na równinach?
ok ok:)
http://rift.zam.com/en/stc.html?t=0cLhA.xG0zz.xLo.ezopowiedzmy cos takiego. 1h+tarcza melle nie musisz uzywac zrob sobie jedno macro budujace AP na przedostatnim miejscu wrzuc plague bringer a na ostatnim necrotic wounds. drugie macro na finishery. Masz i leczonko i mozesz uzywac same ranged powinno dzialac dobrze. jestes tez pseudo tankiem w sensie moze nie do konca ale nie bedziesz splywac jak szmata. Na pvp tez sie sprawdzi.
Coś takiego mam pod PvM + outside PvP tyle, że więcej punktów w riftblade (żeby mieć avatar of water zupgradowane do 10% mitygacji dmg) a soul reavera używam wymiennie z beastmasterem bo <30 lev "free pet" się przydaje.
Na WF'y palladyn bez tej mitygacji dmg z magii wydaje mi się unsless - mele postacie i tak mnie olewają w większości a ten heal z pally jest na strasznym timerze
Anyway dzięki, wychodzi że w dobrą stronę kombinowałem
Zastanwiam się tylko czy na 31+ lev nie opłaca się już respecnąc na jakiś 1 soul na full. Np. 31 w championa i resztę w paragona.