szwejos napisał(a):
Wf rządzą się swoimi prawami, i uważam że rogale są na nich mocna klasa. Ale na pewno nie marksmani, bo ten spec jest totalnie papierowy i mega zależny od grupy. Melee rogal jakaś tam mieszanka asasina z rifstalkerem jest bardzo mocna i daje radę. Ale jeżeli chodzi o czysty dps PvE to rogal jest aktualnie najgorsza klasą. Warrior jest najmocniejszy, kolesie w blue crapach z łatwością wyprzedzają mnie w dps, a jestem na ta chwile dobrze ubrany ( 2657 ap, 1762 dex w MM specu ). To trochę dla mnie żałosne że typowa klasa meele jak warek wyprzedza mnie bez problemu używając ranged speca tempest. Rogal w PvE jest bardzo dobrym tankiem i potrzebnym ale gimpowato leczącym suportem. Granie bardem jest poza tym tak chujowe że możne to być istotny powód by quitnąć Rifta na dobre.
i tyle w temacie.
O PvP to ja tylko napisałem, że farmowanie jest bez sensu, bo newb w greenach po idiotycznych bonusach (na cholerę one?) będzie miał bardzo podobne liczące się staty w PvP jak wykoksowany maksymalnie gracz, który poświęcił na farmę pół swojego życia. Bez sensu.