embe napisał(a):
Propozycja tej petycji do tłumaczenia.
----------------------------------------
Jestem zaniepokojony zmianami dotyczącymi PvP jakie pojawiły się na ostatnim “Planar War” event six, zmiany te niszczą sens grania na serwerze PvP.
Chcę grac na serwerze PvP i oczekuje:
1. cofnięcia zmian dotyczących guardów w quest hubach do tego co było na "Battle of the Ascends" event five ( aktualna sytuacja niszczy world pvp )
2. likwidacja teleportów do dungeonów ( zmniejsza trakcyjność world pvp )
3. likwidacji exp na warfront i dungeon ( niszczy world pvp i zamyka graczy w instancjach )
4. dodatkowej akceptacji podczas logowania się na serwer PvP przez graczy że chcą grać z w/w zasadami
Apeluje do producentów gry o rozwagę i rozsądne podejście do tematu serwerów PvP bo może się to zakończyć odpadnięciem części graczy, którzy liczyli na zasady jakie były do tej pory.
Chcę przypomnieć producentom gry Rift że wielu graczy zaufało im i zakupiło preorder gry i ze zdziwieniem przyglądają się ostatnim zmianom, które psują sens rozgrywki na serwerach PvP.
Mam nadzieje że ostatnie zmiany to tylko przejściowy błąd producenta związany z badaniem rożnych rozwiązań w grze, a nie docelowe zasady.
Dużo graczy po ostatnim beta evencie wycofała się z zakupu i czeka na oficjalne stanowisko Trion na temat zasad jakie będą na serwerach PvP.
------------------------------------
Jeśli ktoś chce zrobić korektę i tłumaczenie to bardzo proszę.
Wiem że sprawa expa w wf/ins jest dyskusyjna ale to ma sens na serwerze PvP i mam nadzieje że to rozumiecie, a nawet brak akceptacji przez Trion tego daje szanse że inne rzeczy zostaną wprowadzone.
Tam wg mnie bardziej by pasowalo, "Od servera PvP oczekuje:" przynajmniej jakos fajniej mi sie tlumaczy
Ale to subiektywnezdanie.
A co do 3ciego punktu... wystarczy ze itemy za PvE jak instancje czy WF byly slabsze od tych za ten world PvP czy co tam chcecie ^^.