shp napisał(a):
Jak tam mage radzi se w open i group pvp? Obmyśliłem sobie dwa tory rozwoju i nie wiem który będzie bardziej uniwersalny,
czy lock/necro, lock/ele z miliardem dotów i heala, czy lepiej skupić się na jak najszybszym burst dmg, np. pyro/lock, z większą ilością cc ale praktycznie bez selfheala.
Jesli chodzi o 1v1 to moge doradzic zebys zmienil gre odrazu ;p.
Jesli chodzi o reszte za wczesnie zeby wyciagac jakiekolwiek wnioski.
Moja odpowiedz jest taka. Na te chwile najlepiej grac tym co sie podoba. Wszystkie soule mozna miec na 13lvl, i zmieniac je mozna bezproblemowo.
Dla mnie swietnym polaczeniem jest necro/lock pyro/dom/warlock (zawsze biore locka dla lifetapow).
Cytuj:
Niby 30, ale mniej więcej już coś się klaruje jak wygląda gra magiem, więc pytam, bo topic i tak pusty.
Z archmage jest taki problem, że potrzebne są pvp ranki do tych sensowniejszych skilli a i tak mi się tylko passive tam podobają ;F
Myślę nad necro/lock ale do expienia tylko, do pvp pyro/lock, lock/ele.
Kompletnie sie nic nie klaruje. Bo przy maksymalnej ilosci punktow (66 chyba ze zwieksza jeszcze), mozna wyskoczyc z naprawde dziwacznymi buildami.
Archmage bedzie pewnie must have, ale prawdziwy power bedzie dopiero na max pvp rank, bo koncowe skile wygladaja na naprawde mocne.