Kabraxis napisał(a):
Czyli chcialbys 1:1 kopie RIFT/WOW. To ja mysle ze masz w co grac.
Nie potepiam - po prostu stwierdzam fakt. WoW + RIFT + LOTRO i darmowki jak Allods i RoM i powinienes byc w MMO niebie. Takich gier jest na rynku kilkadziesiat.. brac i wybierac...
Nie rozumiem dlaczego leci taki hate kiedy w koncu jaks firma probuje do sprawy podejsc choc minimalnie inaczej.
A nuz sie uda i nowe bedzie lepsze? Nie wiemy (chodzi o endgame np teraz).
Na serio po 7 latach napierdalania raidow w instancjach jeszcze kogos to kreci? Ja wymieklem w okolicach Ulduaru (dobry raid zreszta pod wzgledem klimatu i Lore - nic leszego od tego czasu nie bylo).
PS. choc z niektorymi rzeczami sie zgodze - np sklepik ssie na maxa, Jak oosoba ktora zaplacila 200PLN za gre gdy nawet nie znalem daty premiery, spodziewalem sie mniej cash-grabu i smrodu F2P.
niech zrobią WoWa na nowym engine-ie, dodadzą kilka nowych ciekawych pomysłów i wracam
ja nie hate-uje GW2, tylko krytykuję go w kilku punktach, które mi się nie podobają
na chwilę obecną moim faworytem aby w coś pograć z MMO to The Secret World, ale jeszcze trochę poczekam aż ogarnę gierki które niedawno kupiłem, pojawi się nowy patch i trochę szczegółowych opinii na temat endgame-u
Nikt nie mowi ze hejtujesz. Poprostu mowimy, ze gier jakich chcesz sa setki na rynku i sens robienia poraz kolejny dokładnie tego samego, jest zerowy.