Szamotula napisał(a):
Pimpol, czy ty aby nie masz stwierdzonych jakis powaznych zaburzen?
Jesli tak to wybacz rzucona na zapas obelge i ja poprostu zignoruj - jestes przyjebany.
hint: Dla twojej wiadomosci to nie jest pierwsza gra, ktora w becie miala zjebany performance i ma szanse ukazac sie w takim stanie jako retail - patrz Aion i War chociazby. Takze twoje zdziwienie i zgryzliwosc moze wynikac albo z tego, ze ostatnie 5 lat przezyles w puszczy bez dostepu do informacji, albo jestes poprostu glupi.
Szamotula pls, o jakim zjebanym performance mówimy?
W War prócz zjebanego performance było zjebane tak dużo rzeczy, że trudno ostatnimi czasy szukać podobnego faila (może TOR?). W AION jakoś grałem 2 miechy i nie zauważyłem zjebanego performance (mówimy o premierze EU).
W sumie to zjebany performance to ma TOR - GW 2 przy ToR chodzi jak ta lala jednym słowem. Poza tym nie wierzę, że nie są w stanie tego jeszcze bardziej poprawić, chociaż dla mnei może zostać jak jest bo mi działa super.
A co do downe state. Serio, nie widzisz sensu robienia buildów pod ds? Nie mówimy ty tupowo o takich buildach, po pewno 100 buiildu pod DS nie da się zrobić ale na pewno jest to ten element gry, gdzie gracze mogą kombinowac i nie jest to jakiś durny dodatek, który po prostu sobie jest. Założenie jest takie, że można coś z tym zrobić i co bardziej kreatywni wykorzystają to na swoją korzyść. Its a feature, not a bug.