Kaczy napisał(a):
Jak to wyglada jesli chodzi o te salvage kity.
Jak mam zalozmy 10 lvl i kupie juz te najdrozsze i bede rozwala jakies low lvl itemy to bede dostawal wiecej matsow z tego dzieki temu ze uzywam zajebistej rzeczy do rozwalania gowna?
Tak samo jest chodzi o gathering.Jak kupie najlepsze itemy do gatheringu i bede zbieral te z najnizszych lvl to czy bede mial szanse na fajniejsze rzeczy czy wieksza ilosc?
1.Czy zwyczajnie kupowac lepsze salvagekity i itemy do gatheringu jak mi pokazuje ze czegos nie moge rozwalic czy zebrac a tak jechac na tych najslabszych?
2.Czy jest jakis bonus za zrobienie danej lokacji w 100%?
3.Czy jest jakis dungon finder?Bo rozumiem ze pierwsza instancja jest na 30 lvl - jak ona sie nazywa i gdzie ona jest?
4.Czy jak jakis kolega on nas z gildii pojdzie sobie na Spvp czy WWW to czy w guild roosterze pokazuje lvl ktory ma realnie czy wrzuca mu 80 lvl?
5.Jakas rozsadna strona z buildami ?
6.Jakas stronka z patchnotsami?
Troche duzo pytan ale dzieki za pomoc
1. Nie ma bonusów za używanie lepszych narzędzi niż to jest wymagane. Z drugiej strony żąglowanie narzędziami jest dosyć upierdliwe.
Podobnie z salvage kitami, tych lepszych używasz jeśli zależy ci na wyciągnięciu upgradów (runy, itp) z itemu. Oczywiście item musi posiadać takowe.
2. Jest nagroda za zrobienie danej zony na 100%.
3. Nie ma dungeon findera, wraz z progresem twojej postaci dostajesz listownie powiadomienie o danym dungeonie. Jest to oczywiście wplecione w story i ma to sens, ale jak ktoś leveluje na WvWvW albo craftując i nie robi story to wydaje się to wyrwane z kontekstu. Lokacja danego dungeonu pojawi ci się na mapie świata. Pierszą wiadomość o lokalizacji dungeonu dostajesz chyba na 35 lvl.
4. Nie jestem pewien, ale na logikę powinno pokazywać prawdziwy level.
5. google.pl
6. Nie wiem i wali mnie to, bo większość zmian to ninja nerfy.