embe napisał(a):
może jakaś blokada dla kabraxisa na dział GW ?
A dlaczego Kabraxis, który wyraził swoją subiektywną opinię popartą argumentami w temacie
do tego przeznaczonym ma dostać bana?
To już prędzej zaboleq, którego poprzednie bany nic nie nauczyły i w dalszym ciągu jedyne co potrafi to wjebać się do topica z wycieczkami osobistymi i prowokować flame.
Kurwa zrozumiałbym, gdyby to był jakiś gimnazjalista z problemem dojrzewania, ale jak sobie pomyślę, że te farmazony wypisuje dorosły człowiek to serio się smutno robi.
Postaram się to bardziej zobrazować, żeby dotarło do niektórych:
Pytanie Arturnika:
Arturnik napisał(a):
Jak tam wrażenia po pierwszym miesiącu?
Jeszcze ankietka żeby nie było.
Odpowiedź zabolqa:
zaboleq napisał(a):
Kabra pls, sprzedaj konto, nie postuj tutaj więcej bo znowu flejm spowodujesz swoimi miernymi wypocinami, znawco tematu.
Za zarobione pieniądze zmodernizuj kompa - taka moja dobra rada.
Jak długo jeszcze ten idiota będzie miał wolną rękę w zamienianiu dowolnego topica w szambo swoimi spierdolonymi flame postami, bo nie może przecierpieć gdy ktoś źle mówi o grze w którą aktualnie gra (albo gra za niego komputer)?
Mam nadzieję, że do tematu wpadnie Mendol i wyczyści ten syf, który powstał. Sam jestem zainteresowany żywotnością i oceną gry z każdej (nie ważne czy pozytywnej czy negatywnej) perspektywy, a nie prywatnymi wojenkami debila, który wszędzie musi się wpierdolić nie mając nic do powiedzenia.