No a PoE jest 9te a tydzien temu bylo 6te (czyli pozycja za GW2) z
50k ludzi online. Przypominam ze PODOBNO GW2 kupilo 3 miliony ludzi. Wychodzi ze 6te mniejsce na Xfire to ok.1,5% playerbase ktore kupilo GW2 - no rzeczywiscie ZEROWY odplyw graczy pokazuje Xfire ROTFL - wrecz jak pisze pchaja sie drzwiami i oknami!
Ogolnie to brawo - jebnij mi jezcze jaka statystyka z programu ktorego i tak uzywa pewnie 1% graczy i gdzie twoj 'argument' moge obrocic w nicosc w 30 sekund.
Piata gra na Xfire... je pierdole. Co mnei to obchodzi ktora jest gra na xfire jak wchodze i ingame ludzi nie ma (ewentualnie siedza w miescie i jebia fraktale co jest PRZECIWIENSTWEM tego czym ta gra miala byc).
Identyczne bzdury jak 'ale blizzard mowi za ma 10 milionow subskrypcji', tylko ze pomija ze 8baniek jest w Azji gdzie gra jest wlasciwie F2P i nikt zadnej subskrypcji nie placi. Zreszta ide o zaklad ze 90% tego xfireowego 5tego miejsca jest w US i mnie to osobiscie malo interesuje.
DURNIU, fetyszysto, popierdolu, chory debilu ze zwidami i co tam jeszcze sobei wymyslisz probojac mnie obrazic w mierny sposob.
Cytuj:
Statystyka nie kłamie.
Duzo jeszcze chlebka musisz zjesc misiu. Duuuuzzoo.
Gra jest failem jako cokolwiek innego niz casual popierdolka na tydzien (dalej nie ma sensownego PVP dalej nie ma zadnych wyzwan dla zorganizowanych grup i gildii, itd..) i wielkimi krokami zmierza do bycia kolejnym martwym MMO bo raczej sie nie zanosi na zadne wieksze zmiany az do platnego dodatku - taka prawda.