rzepo napisał(a):
Ja pierdole. Skończcie juz porównywać każda nadchodzącą gre z WoW'em.
Ta gra przebije WoW'a w kazdym aspekcie, takie są fakty, nie ma co narzekać.
Zgadzam sie z pierwszym twoim zdaniem
Ja mam szczerze dosc unikania tematu WoWa, robienia zwodow i przemilczen w kazdym watku ktory moze o ten temat zahaczyc zeby przypadkiem nie urazic czyichs nazbyt wrazliwych uczuc. Czasem odnoszę wrazenie ze na kazdym forum gdzies w cieniu czai sie ktos kto tylko czeka na okazje aby wyskoczyc i zakrzyknac histerycznym tonem: "skonczcie juz gadac o wowie!!!" Paranoi mozna sie nabawic doslownie
![:P](./images/smilies/icon_razz.gif)
WoW to gra jak kazda inna - ma zalety i wady. Nie wiem czemu nie moze byc punktem odniesienia w rozmowie skoro w watku pojawialy sie porownania do WARa, EVE, SWTORa... i jakos nikogo to nie bulwersowalo.
Jesli w rozmowie o roznorodnosci skillow i swobodzie budowy buildow przykladem sluzy GW1, przy temacie gier sandboxowych pojawia sie EVE a omawiajac RvR/world PvP wspomina sie o DAoC/WARze to i mowiac o skryptowanych walkach z bossami musi wyplynac WoW.
Czy GW2 przebije WoWa w kazdym aspekcie? Moze i przebije, potencjal niewatpliwie ma ale zeby mowic ze owa wszechstronna wyzszosc jest faktem to zdecydowanie za wczesnie.
Karioker napisał(a):
osobiście mam nadzieję na walkę z bossami na pół ekranu które będą wymagające pod względem ogrania i taktyk i myślę że z takim podejściem jak do tej pory (dajmy każdemu coś, PvPowcom z lekka casualowe WvW, hardkorowcom structured pvp), Aneta jest w stanie wymyślić coś naprawdę challenging
![:)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Tez mam pomimo tego co na razie pokazali taka nadzieje.