Ja nie ukrywam ze troche ich indolencja mnie zaczyna wkurwiac...
Od tygodnia nie mozna zrobic CoF ani personal story ani explore mode.Bug jest taki ze robi sie grupe i wchodza wszyscy i kazdego umieszcza w innej instancji.
To samo jest z Arath przez co nie mozna skonczyc story line.
Gra jest tak pobugowana jesli chodzi o Skill Pointy ze chuj mnie strzela.
Najlepsze ze na personal story jest tez od cholery bugow.Jeden jakos udalo mi sie ominac.Natomiast opisze Wam qest na 78 chyba lvl.
Chodzi o to ze ze statku rozwalamy balisty, potem rozwalamy takie sciany co powstaja a potem trzeba zejsc pod poklad i zatkac dziury przedmiotami ktore wypadaja z ozow.Nie da sie zejsc pod poklad bo od reki teleportuje na gore.Pisza juz o tym od paru tygodni i nic.Niektorym dziala a wiekszosci nie.
Poprosilem kolege o pomoc i skakalismy tak dlugo ze statku az nas nie wrzucilo na gore i po 1,5h zatkalismy dziury.Koledze nawet jakims tak skillem udalo sie w pewnym momencie wskoczyc pod poklad.
Ogolnie szczerze powiem ze slabo to wyglada jesli chodzi o rekacje na naprawianie podstawowych bugow gdzie ludzie masowo pisza o tych problemach.
No jak ja mam np zbierac tokeny z CoF na gear jak od tygodnia tam nie mozna wejsc?
Nie wspomne juz o ilosci bugow w instancjach...
Albo kupcie sobie np runy na PvE takie same jak macie na SPvP wlozone to Wam bedzie pokazywac ze macie 12/6
Paranoja.
Citadel of Flame
Fixed exploits that allowing players to speed clear paths of this dungeon.
Reduced difficulty of the Searing Effigy.
Arah
Fixed map exploit that was allowing players to speed-clear paths of this dungeon.
Fixed a blocking bug in story mode.
I widze ze Arath odblokowali a CoFa nie i co teraz mamy czekac na kolejny patch az bedzie mozna tam wejsc?