w becie w sumie tylko robiłem sPVP , teraz dopiero teraz wziąłem się za to- zawsze jakoś coś tan było do roboty, a że już 3x80 to najwyższy czas
tu pojawia mi się pytanie
jakie klasy są bardziej popularne do pvp?
wiem , zaraz ktoś napisze , ze każda klasa
wybrałem się swoim mainem - warriorem i słyszałem , że ta klasa trochę nie bardzo na pvp
ubrany i traity pod taughes, vitality power, trochę healingu- build z shotami- tak , że shouty leczą i ściągają kondycje- na dungeonach sprawuje się super a na pvp ...
hm szło w miarę spokojnie, potrafiłem nawet wytrzymać walkę z 2 postaciami, jednego ubiłem , drugiego miałem kończyć , ale dopadła mnie chmara to padłem szybko, ogólnie kilka walk 1x1 wygranych , ale cięzko w sumie o takie walki zaraz pojawiają sie inni gracze- w sumei było więc nawet ok do czasu aż napotkałem thiefa
raz na mnie skoczył trochę powalczylismy , padłem, wróciłem i znów padłem ;p
czyzby w walce wariora z thiefem ten pierwszy nie miał szans?- ja mimo sporego vit i armora zjeżdzałem mu max do 1/3 hp , potem mi znikał i znów full hp, ja nie nadążałem się leczyć mimo shoutów leczących
potem coś tam pogadałem zdaje sie , ze na pvp rządzą guardianie i thiefy - jak więc z tym ?
dodam , ze 1x1 z guaradianem dałem rade