Kaczy zrozum, że to co dla ciebie jest zaletą (zajebiście zręcznościowy i oczojebny kombat z grafiką cartoon) dla innych jest sporą wadą. Mnie ogólnie zniechęca fakt, że widzę zasięg swojego aoe czy tam innego ataku w postaci w postaci zielonych/różowych kafelek a postacie się ruszają jakby adhd miały albo mrówki w dupie - nie uważam tego za zalęte.
Zauważ proszę, że ja nie krytykuję ani ludzi ani nie mówię, że gra jest chujowa. Mi się po prostu ona nie podoba. Chcesz to graj ale proszę nie rób tutaj śmietnika skoro w teso nie grasz. Załóżcie sobie dział o WS i będzie ok.
Co do bugów i botów w WS to sorry, ale jeszcze takiej gry nie było chyba co by albo przed jednym albo drugim się uratowała. W Teso czujesz powiew świeżości a w WS jakbym widział wowa na sterydach.
Żeby nie było to pograłem w WS przez 2 dni i po prostu pomijając setting, który skreśla dla mnie tą grę to jest jeszcze cała masa innych rzeczy takich jak combat, głupie AI mobów, nieciekawe questy, ogólnie cała ta themeparkowa otoczka. No i PEGI 3+.
Gra ma ciekawe rozwiązania ale one mi nie podchodzą.
Podniecanie się poziomem trudności mi przeszło jak przestałem grać w WoWa(wątpie aby WS osiągnał poziom raidów TBC przed nerfami - mam na myśli Kaela np). Od tesco chcę aby było wymagające na tyle abym nie usnął i z tego co widzę to Craglorn mi to zapewni. Do tego liczę na dalszy dreszczym emocji w PvP (szczególnie jak będzie serwer w Europie).
No i gildie w tesco też miały świetny quest line (Shaegorath wymiata - nie ma uja we wsi). Jak dodadzą Dark Brotherhood to się poszczam w gacie
.