kurwa stary, na zrobienie balansu jest jeszcze czas, dopiero beta jest. A pokaz mi gre w ktorej healowanie nie polega głównie na spamowaniu 1 przycisku (z wrzuceniem jakis innych w okreslonych sytuacjach oczywiscie, mowie tu o tym ze zawsze jest tak, ze sie ma jeden/dwa glowne healing spelle ktorych sie uzywa przez wiekszosc czasu). w teso jest to lewy przycisk myszy, i co z tego? poza tym zauwaz, ze zeby healowac resto staffem musisz atakowac przeciwnikow najblizej osoby ktora chcesz wyhealowac, a to w siege'owym zamieszaniu jest bardzo ciezkie i zmusza healera do przebywania blisko walki zeby moc odpowiednio wycelowac, co znowu sprawia ze jest bardziej podatny na obrazenia. mysle ze w przypadku healera sprawa bedzie wygladac tak, ze trzeba bedzie w chuj ogarniac zeby byc efektywnym healerem na pvp, wiec w gruncie rzeczy powinno to dac proporcjonalnie wieksze zyski nie sadzisz?

ale tak jak mowie, na balansowanie jeszcze maja ponad miesiac czasu, wiec relax i po prostu sie baw

to jest w koncu gra, to jest jej glownym zalozeniem (swoja droga zauwazam ze wiele osob o tym zapomina, co doprowadza do flejmów, hejtów i tych innych bzdetów, bo moja gra jest mojsza niż twojsza, ffs...)