Wbiłem 4 lvl i miałem ten syndrom, że pójdę jeszcze dalej bo chciałem iść do kolejnej krainki
. Miałem jakieś 2 bugi graficzne, do tego musiałem robić reoload ui bo nie mogłem wyjść od vendora ale poza tym to spoko. Grafika jest ok ale na pewno nie dali maks ustawień na tą chwilę i efektów imo. Ta gra aż się prosi o jakiś FXAA incjector ;P.
Questy też mi się wydawały spoko, póki co nie miałem questa typu zabij 10 dzików/szkieletów/wilków więc jest ok. O design leveli będę martwił się później jak dojdę do dalszych krainek. Mapa świata wydaje się być ogromna i zróżnicowana bo to w sumie całem Tamriel
.
Rozwój postaci wydaje się ciekawy. Skilli niby trochę mało bo mozna używać tylko 5 ale i tak staminy/many nie ma żeby tak spamować
. Do tego dojdzie później weapon swap więc będzie tak jak w GW w sumie.
Jeśli do premiery poprawią babole i nic nie skopią oraz rzeczywiście raz na miecha będą dodawali ciekawy content to ja to biorę.
Nigdy nie wiadomo czy nie przesuną jeszcze daty premiery etc. To nie może być klapa bo zenimax wpakował w to 200 baniek i chyba już wyprzedzili SWTOR w kasie
. Na pewno na kolejne beta weekendy dodadzą coś jeszcze i będą kolejne pacze także trzeba obserwować.