tak szczerze to porównując TESO do AA jesli chodzi o lvlowanie i questy to dziwi mnie ze ktos moze pisac , ze TESO jest lepsze
ja tylko przypomnę jak 90 % graczy płakała na forum ze nie moze wbic tego 10 lvl tak sie to ciągnie
a questy- przez 3 dni grania w TESO miałem jeden ciekawy- zapalenie płytek na podłodze zgodnie z rys na kolumnach, reszta to tez takie same nudne bicie mobków i najbardziej wqrwiajace latanie przez pół mapy do npc , wymian 3 zdan i powrót z meldunkiem
w AA przegrałem wczoraj moze ze 2 godziny i juz mialem kilka ciekawych i "Innych" questów- podobało mi sie , ze jak miałem pomoc w budowie domu to na plecach pojawiły mi sie deski i postać sie pod nimi ugięła i szła bardzo powoli, to samo zaniesienie jelonka do npc- normalnie w grach jakiś tam item pojawia sie w inwentory i tyle - tu na plecach pojawił mi sie kosz z jelonkiem , który cała drogę rozglądał sie na wszystkie strony i oczywiście postać szła wolno bo miała cięzko, dodatkowo quest , gdzie trzeba posadzić drzewko , wspiąć sie na nie i przynieś jajko
co do skili
zachwycacie sie jak to można kombinować ze skilami w TESO- przecież tu jest identycznie- macie zestaw skili dla swojej profesji i skile z 2 dowolnych profesji- ograniczenie na nauczenie sie 23 skili- wiec może bedzie tak ze niektóre trzeba bedzie pominac , zeby wziaść te lepsze- na pewno te ostatnie pasywki sa najlepsze + oczywiście ze używając skila z innej klasy postać sama zmienia bron na odpowiednia- buildy wiec moga być ciekawe, moze być one hit, ale z niska przeżywalnością itp
ogólnie zacząłem dopiero grać , też jakoś mnie nie wciąga, nie wiem jak pvp , ale widzę ze zaczyna sie fanboyowanie TESO
TESO w warstwie pve jest naprawdę baaaardzo przeciętne , pvp fajne , ale marnie widzę jej długie zycie z abonamentem