Huragan napisał(a):
candidoser napisał(a):
Huragan napisał(a):
Czy ktos moglby strescic w jednym zdaniu post Kabraxisa ?
Prosze bardzo, to idzie mniej wiecej tak:
Rift jest zajebisty, a ty pierdolisz glupoty.
dzieki, czyli nic nowego
Kwintesenscja chujowizny tego forum w jednym cytacie.
Czasami sie zastanawiam czy jest jeszcze tu sens cokolwiek pisac.
Srsly ogarnijcie sie bo wyzszy poziom jest na GOL czy jakims mmorpg.org.pl
Tam przynajmniej toczy sie dyskusja a nie konkurs "kto jest najzajebistszy i kto napisze najkrotszego i najglupszego posta".
Z tym oto przeslaniem do przemyslenia zostawiam was w tym temacie.
Wiem ze kazdy ma na to wyjebane (a niektorzy sie pewnie uciesza) ale coraz czesciej mysle o zaprzestaniu postaowania tutaj czegokolwiek i gdziekolwiek.. bo tu nie ma dyskusji, tu nie ma zadnego poziomu. Jest za to duzo trashtalku i gowna. Niestety.
Ofc sa fajne tematy i ludzi z ktorymi mozna powymieniac opinie i to na wiele tematow ale kurwa potem wchodze do tekiego tematu i widze posty takiego huragana czy jakiegos randoma kondondosera, ktory nie moze sie powstrzymac przed wrzucenie swojego chuja wartego jednozdaniowego posta.
Podsumowujac... koncze rozmowe bo nie ma ona absolutnie zadnego sensu i wracam do jebania jednozdaniowek we flames bo nic innego tutaj nie ma sensu. Niestety.
PS. Huragan to nie PRowiec ani Szklarski - to poprostu debil.
W dodatku cos mu pyta oklapla bo nie watpie ze moje dlugie posty jednak czyta i to skrupulatnie i zabraklo mu tejze wychwalanej przez niego inwencji i kreatywnosci zeby sklecic choc jakis "zabawny" obrazek nie mowiac juz o sensownej odpowiedzi.
PS2. Sorry za posta w takim stylu ale czulem potrzebe uzewnetrznienia sie.
Pozatym mysle ze nie tylko mi cierniem w sercu jest niziutko poziom dyskusji na tym forum oraz jego stale malejaca popularnosc.
Szkoda bo fajna domena sie marnuje.
Elo bawcie sie z huraganem i cala reszta trolli bezemnie a ja tymczasem powoli, powoli szukam sobie innego miejsca bo to zaczyna niestety coraz bardziej smierdziec - nawet mnie.
Pierwszy kto napisze "wypierdalaj" ssie pale huraganowi!