embe napisał(a):
Piszpan, ty tradycyjnie wjebiesz na maxa wszystko co w grze trzy razy szybciej niż przeciętniaki plus wykupisz premium wszystkiego co się da, ale przynajmniej będziesz miał fun podczas jak ci zachwalający teraz już nie będą grać, typowe poziomki i lordypy pograją z miesiąc i znajdą sobie nowe mmo to nakręcania hype.
taa hardkor Piszpan może mieć przyjemność z gry a inne gamonie nie- embe psycholog growy
pisane było już wielokrotnie- nikomu nic do tego kto w co gra i za co płaci, pls trzymaj się tego- ja też nie bardzo rozumiem jak ty możesz grać w tak nudną grę jak Wurm, ale cię nie krytykuje- coś tam w niej znalazłeś masz fun i ok, graj sobie
na AA hype nie mam- obecnie nie ma innej gry , która by mnie zaciekawiła na tyle , żeby w nią grac , więc będę grał w AA - ile wytrzymam sam nie wiem , więc na pewno nie wiesz i też Ty, no chyba , że jesteś jasnowidz to podaj mi od razu numery lotto
![:)](./images/smilies/icon_smile.gif)
widzę w AA pewne niedostatki , ale widzę też pewien potencjał i mam nadzieję , że Trion poprawi błędy Koreańców ( co robi a przynajmniej się stara czynić)
co do emerytur growych to właśnie akurat coś dla ciebie embe- tobie już nie podobają się żadne gry chyba od kilku lat, wiec sie zastanów czy nie czas odpocząć
![:)](./images/smilies/icon_smile.gif)