z tymi labor potami to zlo juz zostalo zostalo wyrzadzone. Ludzie naladowali sie tymi potami w pierwsze dni tak, ze teraz sa ustawieni w grze do konca jej dni. Przy majatku 1-2k golda w tak wczesnym etapie gry mozna sie bawic w perpetum mobile - kupujesz wszystkie labor poty z AH jak leci poki sa praktycznie darmowe i niewysilajac sie robisz na nich przebitke x10 jak nie lepiej. Przy wukupionych slotach postaci lykasz sobie powiedzmy 10 takich potow dziennie co kosztuje Cie maksymalnie 100 golda, a robisz na tym 500 golda + maksujesz crafting. I tak dzien w dzien, wiec nawet jak ceny labor potow wkoncu beda adekwatne to ty i tak bedziesz mial tyle kasy, ze zawsze bedziesz na nich do przodu. Totalny bezsens. Jedyna nadzieja w tym, ze liczba takich osob zamyka sie w setce, a nie w tysiacach.
Nawet sobie nie zdajecie sprawy jak za 1-2 miesiace, gdy to wszystko wyjdzie najaw, ludzie zaczna uciekac z gry. Poki co kazdy sie bawi, sadzi sobie stuff na poletku, robi bezpieczne traderuny, ale jak tylko wejda w stadium "late game'u" to nagle ich fanboizm sie zweryfikuje gdy robiac traderun w 15 osob zostana rozgromieni przez 3 osobowa grupe.
A szkoda, bo gra jest bardzo przyjemna. Z taka iloscia time fillerow praktycznie mozemy byc online po 10-12h i miec co robic. Jak jak w innych mmo po zrobieniu dziennej rutyny zmieniamy gre, tak tutaj w tym swiecie mozna siedziec i siedziec, bo roboty jest co niemiara(nawet banalny exploring jest ekscytujacy bo zawsze mozemy nadziac sie na wild farmy warte kupe kasy).
Cytuj:
durny jestes jak zwykle. grales wogole crafciles cos? czy tylko popierdolic sobie lubisz. laboru juz mam nadwyzki i to kopiac skalki oblusgujac 4 farmy, za same skalki kasy w chuj. pocrafcisz troche potow jakis armor i idziesz cos porobic. no chyba ze chcesz cala twoja gre stac crafcic i robic farme.
co ty stary w ogole pierdolisz? ja sam lykam po 2 poty co cooldown(polecam caly gold jaki mamy inwestowac w poty poki sa praktycznie darmo) i non stop nie mam lp. Zobacz sobie na crafting jak masz 'poziomy' 10k/20k/30k/40k, 40k lp na SAM CRAFT bez zbierania tych matsow i przerabiania to takie hopsiup? Nie wiem w takim razie jakie premium ty masz, ze tak duzo punktow regenerujesz.