to fakt , mag i priest to najcięższy przeciwnik dla palla ... najgorsze jest to , ze podczas kilkunasto sekundowej walki zostajesz 34235 razy zamieniony w owce ... ale mnie to wqrwia na maxa
, moim zdaniem powinni to nerfnąc (zwiększyć cooldown)
mój sposób na maga ...
biegniesz biegniesz biegniesz ,
jak tylko mozesz to dajesz mu stuna (na początku walki , zawsze zakłądam , że walka będzie trwała ponad minutę i urzyjesz go drugi raz )
pilnujesz sie żeby rzucić w odpowiednim momęcie cleanse(anty frost nova, jak tylko sie zbliżysz mag będzie tego próbował wiec bądź czujny
),
bardzo przydatna seal of justice (daje chance on hit , że zestunujesz przeciwnika na 2 sek ) mozę sie wydawać ze niby nic , ale chodzi tylko o przerwanie czaru (licząs że 2 sek stun + 2 sek castowanie od nowa = 4 sek
)
jak cośto shield i bandaże , jeśli koniecznie to heal czarem , healujesz sie mając 1/2 a nie 1/4 życia ...
pozatym jeśli to jest walka do której mozesz sie przygotowac to resist fire mile widziane (rozpierdala mnie debilnośc graczy grajacych palla , jak biegaja z dovotion aura, podczas walki z magiem !!! )
jeśli masz protectin build to masz taki talent jak repentance (1 min cooldown ) czyli co 30 sek mozesz uśpić maga na kilka sek sek (hamer of justice) wystarczy na spokojny heal , jeśli dostałeś w dupę w czasie ponize j 30 sek to jesteś frajer i tak nic by ci nie pomogło
:p
dotego wszelkiego rodzaju bombki(ofc to jest ideał i nie do osiągnięcia dla wiekszości ale pomażyć można
http://wow.allakhazam.com/item.html?witem=16040 ) , wogule engeenering to podstawa u palladyna , bez tego ani rusz ...
to takie moje małe przemyślenia , pewnie bardzo zawodne i wogóle , ale ćóżmało doświadczony jestem
... z czasem sie poprawie
@blessing of freedom << nie działa na nova frost sam próbowałem