raggnarok napisał(a):
Podpiecie TII pod Steama ma w sumie jedna zalete: dostep do Steam Workshop, ktory bedzie wspierac TII w kwestii modow.
Wiem ze to temat o T2, ale chyba wyjde na fanboja valve (hej, w koncu dote2 robia), bo tak jak mierzily mnie wszelkie dziwne platformy dystrybucji cyfrowej i unikalem jak ognia. Zapomnialem wrecz o koncie na impulse etc, dopiero zgarniajac ostatnio baldury zobaczylem ze tam jestem, to steam odpalilem, podowalem ludzi ktorzy grali w to samo i wszystko pieknie dziala.
Gierki same sie updatuja, jak chce mody, to tez zrobli pod to odpowienia podmurówke, nie widze powodu zeby mialoby mi to w Torchlight jakos specjalnie przeszkadzac.
Zreszta nie nastawiam sie jakos ogromnie na T2 (jedynka jakos mnie szybko znudzila, chociaz teraz ma byc fajniej), no ale bede widzial ludzi online i latwo sie szybko z kims zebrac na partyjke od czasu do czasu, nawet troche po premierze.
Troche licze na cos typu custom mapek dla fixed lvl charow czy cos takiego - nie odmiana tej samej gry, tylko np. dwu-/trzygodzinne mini przygody dostepne na workszopie, tak zeby wlasnie z kims wejsc i pizgnąc wieczorkiem.
Albo wybrać sie na coś i zebrac lewt.
Co w ogole o endgame wiadomo?