ahahaha....
good one
Smutne jest to ze w dzisiejszych czasach tacy ludzie jak obecni 'redaktorzy' GOLa maja udzial w kreowaniu gustow mlodziezy itd...
Ciekawe czy panowi 'UVI" koperty na biurku nie przeszkadzaja w pisaniu takich 'opinii'.
Ogolnie zreszta odnosi sie to do wszystkiego co leci na GOLU i w tej ich telewizji dla graczy niby.
Choc jak sie chce to mozna znalezc i cos obiektywnego:
Cytuj:
Hed – Sukces pierwszego Diablo polegał na tym, że Blizzard, jak to ma w zwyczaju, wziął kilka doskonale znanych pomysłów i podał je w lepszej, przyjemniejszej, czy po prostu fajniejszej formie. Wyznaczył standard, do którego inni muszą aspirować. Patrząc na konfrontację Torchlight II z Diablo III z tej perspektywy, trzeba przyznać, że Runic Games ponosi „klęskę” lub raczej w ogóle nie podejmuje walki. W grze tego studia nie ma niczego nowego, czy zaskakującego – to stara formuła wzbogacona o dodatki, które są sympatyczne (zwierzaki?), ale niezbyt mnie przekonują. Mimo tego zawiłego rozumowania, wybrałem portfelem kontynuację nudnego, bo solowego Torchlighta. „Dwójka” kosztuje o wiele mniej niż Diablo III. Nie straszy koniecznością bycia online nawet gdy chcę poklikać w absolutnej samotności. Jest pozbawiony napuszonej fabuły, która u konkurenta przestała mnie interesować po Diablo II. Lepiej korzysta z elementu randomizacji, czegoś, co moim zdaniem w tego typu grach powinno być osią rozgrywki.
Ot... madre slowa. T2 mial byc takim D2,5 i jest. Koniec Kropka. Kudos dla kolesia, ktory rozumie czym powinien byc HnS. I ktory pewnie jest zapalonym graczem a nie maszynka do pisania sponsorowanych tekstow.
Najlepsze jest to ze w tym tekscie porownujacym ta opinia jest z boku, bez zdjecia/screena i malutka czcionka a te dwie wychwalajace D3 pod niebiosa sa ze zdjeciami, na kolorowym tle (zeby czasem nie przeoczyc) i wieksza czcionka. Hehehe.... no kurwa... niezalezne i rzetelne dziennikarstwo/publicystyka pelna geba.
Nie wiem czy istnieje chujowsza i bardziej skorumpowana strona o grach niz GOL i nei wiem czy istnieja chujowsi redaktorzy niz wlasnie ten UVI czy Gonciarz (kiedys na GOL sporo czasu spedzaalem wiec wiem mniej wiecej kto tam co pisywal). To co oni tam odpierdalaja to prozno nawet w Gamespotach czy innych szukac (choc tam tez takie kwiaty ze hej). O Soulcatcherze juz z litosci nawet nie pisze. :/
Ogolnie jak widac w gusta targetu trafia. Zabolek zadowolony jak nigdy.